Skip to main content

Ervaringen

familieshoot lenneke van Dam

Familiereportage Koen van Langen & Judith Tuijp

“Lenneke is een enthousiaste en gepassioneerde fotografe. Voor onze shoot, een familieportret in de buitenlucht in een bosrijke omgeving, heeft ze van tevoren de locatie ontdekt en verkend om zo het beste portret te kunnen maken. Ondanks de soms lastige situaties zoals laagstaande zon en onregelmatig licht, zijn de foto’s zeer geslaagd.
Een professionele en vindingrijke fotografe waar we volgende keer zeker weer een beroep op gaan doen.”

Gezinsreportage Dorus Klaver & Charissa Mollet

Lenneke maakt hele mooie foto’s. Ze neemt echt de tijd voor je. Ze is geduldig en lief zeker voor de kleine kinderen/ baby’s. Lenneke bedankt de volgende keer komen we weer bij jou!

bruiloft Lenneke van Dam

Bruidsreportage Stef & Kim van Der Lee

Lenneke heeft onze bruiloft gefotografeerd op 15 juli 2017. Van te voren is zij bij ons langs geweest om de dag en onze wensen voor foto’s te bespreken. En daarnaast hebben wij samen de trouwlocatie bezocht om te kijken wat leuke opties zouden zijn voor foto’s. Dit gaf ons een heel vertrouwd gevoel. Hierdoor wisten wij zeker dat het aan de voorbereiding niet zou liggen.
Op de dag van de bruiloft kwam Lenneke al vroeg bij het opmaken, haren doen en aankleden en vervolgens is ze de hele dag gebleven. Lenneke deed lekker haar eigen ding en je merkte bijna niet dat ze er was. Hierdoor konden wij zelf ons eigen gang gaan en nog belangrijker genieten van de dag zonder er over na de denken of het wel goed op de foto stond.
En uiteindelijk kregen wij de foto’s. De foto’s waren mooi verpakt in een hoesje wat het nog specialer maakte om de foto’s te gaan kijken. Het resultaat mocht er zeker zijn. Tijdens het bekijken beleefde we de dag opnieuw en konden we weer genieten van de prachtige dag. Er waren foto’s gemaakt waarvan we niet eens door hadden gehad dat ze zo ‘dichtbij’ was.

Lenneke, onwijs bedankt voor het maken van de super gave foto’s.

Kindershoot Esther Rootjes

Lenneke is een hele spontane fotografe. Zelf komt ze van te voren altijd met ideeën, tijdens de shoot komen er ook altijd nog vele ideeën naar boven. Haar spontaniteit komt duidelijk weer terug tijdens de fotosessie en in de foto’s. M’n zoontje kon lekker zichzelf zijn waardoor de foto’s precies zijn geworden zoals hij is. Op deze manier zijn de foto’s niet gemaakt.

new born lenneke van dam

New bornshoot Feline

”Geweldige foto’s van ons dochtertje mogen ontvangen bij de newbornshoot. En heel fijn dat je zoveel geduld met haar had en lekker de tijd hebt genomen. We gaan de foto’s een mooi plekje geven in ons huis, super bedankt!”

loveshoot Lenneke van Dam

Loveshoot Michael & Natasja

Lenneke is een super leuke fotografe met passie voor haar vak. Ze luistert ook goed naar de ideeën van de klant. We zijn enorm tevreden over het resultaat. Lenneke harstikke bedankt de volgende keer komen we weer bij jou.